konstrukcijehala

Čelične konstrukcije hala

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, Magic-Mont d.o.o. u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz montažu i proizvodnju čeličnih konstrukcija hala prilagođenih željama naručitelja. Montažom novih i nadogradnjom postojećih proizvodnih prostora, osiguravamo prostor statičke stabilnosti te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama naručitelja pri čemu jamčimo montažne hale kvalitetom i izgledom na visokoj razini.


konstrukcijekroviste

Čelične konstrukcije krovišta

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, Magic-Mont d.o.o. u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija krovišta.U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije metalnih konstrukcija za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju čelične konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.


konstrukcijerazne

Čelične konstrukcije raznih namjena

U slučaju potrebe za čeličnom konstrukcijom specifične namjene, Magic-Mont d.o.o. vam stoji na raspolaganju da svojim prijedlozima i idejama pomogne u konstruiranju i vizualizaciji čelične konstrukcije prema vašoj želji.U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju metalne konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.

 


 

 

 

 

Zašto čelična konstrukcija?

Čelik je moderan, pouzdan i ekološki materijal pogodan za gradnju. Daje veliku slobodu arhitektima i projektantima kako bi se što više približili Vašim potrebama i željama. Odlikuje ga elegancija, jednostavnost i izdržljivost. Pogodan je za sve vrste nadogradnji i kombinacija materijala.

Glavne prednosti metalnih konstrukcija su:

• moguća potpuna tvornička izrada konstrukcije te samim time montaža gotovih dijelova
• brza ekološka izgradnja objekta s minimalnim narušavanjem okoliša
• suha gradnja i manje temelja
• laka adaptacija na postojeće stanje (prilagođavanje novoj funkciji)
• lako održavanje i dugi vijek trajanja
• mogućnost demontaže i premještanja
• laka mogućnost naknadne nadogradnje
• mogućnost kombiniranja različitih materijala
• materijal pogodan za recikliranje koji ne opterećuje okoliš

 

Vrste glavnih nosača konstrukcija:

Rešetkasta čelična konstrukcija.

rešetkasta čelična konstrukcija magic-mont

Čelična konstrukcija od punog profila.

čelična konstrukcija puni profil magic-mont