O nama
Poduzeće MAGIC-MONT d.o.o. osnovano je 2009. godine kao samostalno trgovačko društvo registrirano kod trgovačkog suda u Bjelovaru te je ovlašteno za trgovinu, proizvodnju i usluge.

U osnovne djelatnosti poduzeća MAGIC-MONT d.o.o. ulazi izrada i montaža čeličnih konstrukcija raznih namjena te popratni limarski radovi. Pored strojeva za obradu metala tokarenjem, glodanjem, bušenjem, brušenjem, rezanjem i zavarivanjem u vidu univerzalnih alata, poduzeće posjeduje i najsuvremeniju opremu koja se koristi pri servisnima radovima u energetskim postrojenjima prehrambene, kemijske i naftne industrije te većinu opreme koja spada pod održavanje.

Sukladno zahtjevima tržišta, prilagodili smo svoj asortiman na izgradnju montažnih hala, metalnu galanteriju (vrata, prozori, ograde od inoksa, kovane ograde, metalne ograde i tome slično), građevinsku limariju, montažu trapeznog, ravnog i sendvič lima te izradu instalacijskih elemenata i opreme za potrebe obiteljskih gospodarstava, malih i srednjih poduzeća kao i za velika industrijska postrojenja.

Iskustvo u navedenim djelatnostima je ujedno i naša garancija kvalitete i uspješne suradnje na tržištu. Suradnja sa velikim i malim renomiranim poduzećima kao što su Petrokemija d.d., Sojara d.d., Dioki d.d., Bakrotisak d.d. Finag d.d., Selk d.d., Modea d.o.o., Termometal d.o.o., PNP d.o.o., Croatia Protekt d.o.o te mnogi drugi, jamac su sigurnosti i odgovornosti koju Vam nudimo.

Misija
Naša misija je pružiti poslovnim partnerima vrhunsku kvalitetu uz pristupačne cijene te proširiti svoje djelatnosti da bismo udovoljiti zahtjevima tržišta na način da razvijamo nove proizvode i usluge.

Vizija
Naša vizija je postati vodeće poduzeće u našim osnovnim djelatnostima na području središnje, istočne i sjeverne Hrvatske te pružiti primjer uspješnog poslovanja na tržištu. Svjesni smo činjenice koja ukazuje na potrebu otvaranja novih radnih mjesta te nam je cilj kroz razvijanje poslovanja pružiti priliku za nova zapošljavanja što većeg broja ljudi. Vrijednosti na kojima temeljimo naše uspješno poslovanje su kvaliteta, povjerenje, stručno znanje, razumijevanje okoline u kojoj poslujemo te briga za zaposlenike.

Postanite i Vi naš partner i ukažite nam svoje povjerenje.