nadstresniceposlovniobjekti

Nadstrešnice na poslovnim objektima

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, Magic-Mont d.o.o. u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz proizvodnju i montažu nadstrešnica na poslovnim objektima prilagođenim željama naručitelja. Montažom novih i nadogradnjom postojećih nadstrešnica na poslovnim objektima osiguravamo prostor zaštičen od vremeskih nepogoda te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama naručitelja pri čemu jamčimo kvalitetom i izgledom na visokoj razini.

 


poljoprivrednenadstresnice

Poljoprivredne nadstrešnice

Čelične konstrukcije su se pokazale kao bolje zaštitno rješenje od zidanih ili drvenih nadstrešnica te su daleko prihvatljivije po cijeni. Magic-Mont d.o.o. nudi proizvodnju i montažu visoko kvalitetnih poljoprivrednih objekata koji mogu služiti kao zaštita od vremenskih nepogoda za poljoprivredne strojeve i priključke, ali i za stoku ratarske proizvode te ostale proizvode vezane uz poljoprivredu. U svojoj ponudi nudimo i izvedbu nadstrešnica u kombinaciji čelika i drva po željama i potrebama naručitelja. Visoke kriterije koji proizlaze iz svrhe korištenja nadstrešnica zadovoljavamo dosadašnjim iskustvom u montaži i proizvodnji na tom području.

 


nadstresnicerazne

Nadstrešnice raznih namjena

U slučaju potrebe za nadstrešnicom specifične namjene, Magic-Mont d.o.o. vam stoji na raspolaganju da svojim prijedlozima i idejama pomogne u konstruiranju i vizualizaciji nadstrešnice prema vašoj želji.U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije nadstrešnica za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju čelične konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.

 


 

 

 

 

Zašto montažne nadstrešnice?

Montažne nadstrešnice se odlikuju povoljnom cijenom i brzom izvedbom, a zbog tehnologije proizvodnje visokom kvalitetom izvedbe te malim troškovima održavanja. Nadstrešnice će svojom funkcijom produljiti radni vijek Vaših strojeva, kvalitetu robe ili samih Vas zaštitom od raznih vremenskih uvjeta. Dugoročno gledajući ulaganje u izgradnju nadstrešnice će se pokazati kao isplativa investicija.

Glavne prednosti montažnih nadstrešnica od čelika su:

• moguća potpuna tvornička izrada elemeta i obloge te samim time montaža gotovih dijelova
• brza ekološka izgradnja objekta s minimalnim narušavanjem okoliša
• suha gradnja i manje temelja
• laka adaptacija na postojeće stanje (prilagođavanje novoj funkciji)
• velika paleta boja i uzoraka lima i panela
• lako održavanje i dugi vijek trajanja
• mogućnost demontaže i premještanja
• laka mogućnost naknadne nadogradnje
• mogućnost kombiniranja različitih materijala
• materijal pogodan za recikliranje koji ne opterećuje okoliš